Ett fel har inträffat. Vänligen ladda om sidan och försök igen.
När Jag Blir Medlem:

Tillbaka till Hjälpregistret


Hur söker man upp medlemmar?

Det finns två sätt att söka vår databas: enligt användarnamn eller enligt preferenser. Om du inte söker en viss person, utan någon som passar en beskrivning du ger, använd det andra formuläret på Sök-sidan som låter dig beskriva personen du söker. Du kan söka på nästan all sorts information vi har, inklusive kön, område, språk,osv.

Du kan också använda 'Bläddra' sidan for att begränsa resultaten enligt geografiskt område och ålder.


Hur skickar jag e-post till andra medlemmar?

Silver- Guldmedlemmar:
Ta följande steg för att kontakta andra medlemmar på Transgenders.se - Transgender sexkontakt i Sverige, shemale dejting - Transgenders.se:

 1. Logga in på webbsidan genom att avända användarnamn och lösenord.
 2. Tryck på "Sök" länken.
 3. Skriv in användarnamnet på medlemmen du vill kontakta i "Sök enligt användarnamn," eller välj dina sök preferenser och tryck på 'Submit' kanppen för att se resultat. (För mer hjälp läs Hur söker jag medlemmar?.)
 4. Längst ned på en medlems profilsida ser du en box, där kan du skriva in ett meddelande. Tryck på "Skicka meddelande" knappen.

Standard medlemmar:
Standard medlemmar är endast tillåtna att granska och svara på ett begränsat antal profiler. Om du vill ha mer förmåner och funktioner rekomenderar vi att upgradera ditt medlemskap till Guld eller Silver. Här är några utav förmånerna som du får med ett premium medlemskap:

 1. Framstå på toppen av sökningarna och få mer svar.
 2. Granska och skicka e-post till miljontals medlemmar.
 3. Använd den mäktiga sök funktionen för att hitta din perfekta match.
 4. Aktivera din Cupido tjänst för att få ett meddelanden om nya matcher skickade till dig.

Om du vill ha mer förmåner och funktioner rekomenderar vi att uppgraderar till Guld eller Silver.

Obs: Se till att skriva in all din information i blanketten vilket inkluderar säkerhetsnumret annars kommer ditt meddelande inte att skickas. Synskadade medlemmar kan trycka på numret för att höra det istället.


Hur får jag e-post från andra medlemmar?

När du får e-post, går den till din Meddelandecentral, som är gratis. För att öppna din Meddelandecentral:

 1. Logga in på ditt konto.
 2. Klicka på knappen Inkorg i navigationsfältet högst upp.

Det öppnar din Inkorg och visar eventuella meddelanden du fått. (Kopior på skickade meddelanden hittar du i din mapp Skickade Meddelanden.)


Vad gör jag om jag har glömt mitt lösenord eller användarnamn?

Tryck helt enkelt på here för våran automatiska lösenord/användarnamn söknings blankett.

Notera: Om du nyligen ändrat din e-post adress, Transgenders.se - Transgender sexkontakt i Sverige, shemale dejting - Transgenders.se kommer att bekräfta din nya e-post adressen genom att ändra ditt lösenord och skicka det nya lösenordet till din nya adress.


Vad ska jag göra om det står att mitt lösenord är felaktigt?

Det kan finnas olika anledningar till att ditt lösenord och användarnamn inte stämmer. Försök att använda din webbläsares Tillbaka-knapp för att komma tillbaka till inloggningssidan. Rensa fälten och fyll i din information igen. Om det inte hjälper, föreslår vi att du använder det automatiserade lösenord / användarnamn lookup formuläret . Andra orsaker kan vara:

 • Ditt konto har raderats under vår granskningsprocess. Var god kolla inkorgen för din e-post och se om du har en underrättelse av denna innebörd.
 • Du har uppdaterat ditt konto och har ett nytt lösenord. Var god kolla inkorgen för din e-post och hämta ditt nya lösenord och försök att logga in igen.
 • Var god rensa din webbläsares cache, och se till att du inte använder ett bokmärke eller länken i en Hetlista.Hur kontaktar jag kundtjänst avdelningen?
Hur lämnar jag in ett förbättrings förslag?